Asverstrooiing

De grootsheid van het Waddengebied, de wijdsheid van de Noordzee of een bijzondere band met Terschelling kan de reden zijn om de as van een geliefde uit willen te strooien in dit gebied. Met de voormalige reddingboot ‘Brandaris’ kan dat.

Bijzondere plechtigheid

De reddingboot ‘Brandaris’ uit 1923 is ruim 18 meter lang en biedt ruimte en comfort voor een bijzondere plechtigheid tot 12 personen. In de intieme beslotenheid van de sfeervolle kajuit bent u met uw naasten bijeen. Er is koflìe, thee en frisdrank en als u wat ‘sterkers’ wenst‚ staat het u vrij dat zelf mee te brengen. Ook kunnen wij catering voor u verzorgen. Het schip beschikt over verwarming en een toilet.

Onze thuishaven is West-Terschelling, maar het is ook mogelijk om uw gezelschap uit Harlingen of van Vlieland te vervoeren.

Nadere bijzonderheden

Aan de hand van de heersende weersomstandigheden en het getij bepalen we in overleg met familie en/of nabestaanden de definitieve locatie en de te varen route. Er zijn diverse mogelijkheden:

Op de Waddenzee

Via vaarwater Oosterom en Riepel; naar de Noordmeep of naar Schuitengat en Boomkensdiep bij de Engelsche Hoek.

Op de Noordzee

Stortemelk of verder op de Noordzee. Een afdruk van de, zeekaart met de positie van uitstrooiingsplaats met De Brandaris wordt u na afloop aangeboden.

Tarieven voor asverstrooiing op aanvraag, vanaf € 400,-.